donderdag 23 augustus 2012

Stand-Up Tragedy komt naar De Rots!

Nu dinsdag 28 augustus staat we met het Stand-Up Tragedy gezelschap in het legendarische café De Rots op de Melkmarkt. Een café waar ik sinds een vijftal jaar regelmatig en graag kwam en veel zatte avonden heb gehad en van vette rockconcerten heb genoten.

Helaas gaat de keet binnen enkele weken dicht... Eén van de laatste evenementen in het rockcafé is een zoveelste versie van Stand-Up Tragedy, maar dan een versie met nog meer muziek dan anders. Onder meer Ernst Löw, Martinus Wolf, Mumiroth, Cranky & The Law, Hara Kiri en natuurlijk Vitalski zelf met zijn Living Tornado's Geert en Joris. De Panda zal stagediven, Sofi kan u weer in bikini verwachten, als gewillig slachtoffer van Bert Lezy's tekengerief, en vermoedelijk voeren Alain Hubert en ikzelf, als Klaagmachine, weer een soort van monoloog battle op, die vorige zondag in Nazareth, ten huize van Lisa D'Hondt, zo'n cool effect had.

De Rots zal ook die avond keihard rocken, maar dan in het Nederlands, en niet zonder de nodige tragiek.

Hieronder het laatste deel van onze show op het dak van het M HKA, enkele weken geleden, met onder meer "De Rumfles" van Ernst Löw" (met onder meer Martinus Wolf en de Living Tornado's) en enkele meezingers (en mop) van Irène Vervliet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten