maandag 4 december 2017

You On Stage Wereldrecordpoging Open Mic

Zondagavond 3 december 2017 verbrak You On Stage het wereldrecord open mic, na meer dan 24 uur, en daar gaan ze nog tot vanavond mee door, om de laat ineens 48 uur hoog te leggen. Oeverloos respect voor Yannick Moyson en de hele YOS-crew, want dit is op z'n zachtst gezegd indrukwekkend.

Op het moment dat het record werd verbroken, stond Sven de Swerts op het podium, in het luik Ballonnenvrees, die ik mocht presenteren. Het is een hele eer om hier een onderdeeltje van te mogen zijn.

Enkele van de hoogtepunten op de twee uur die ik presenteerde, waren een handvol Europese kampioenen, die een dag eerder op het EK Poetry Slam in Brussel hadden gestreden (Zweden haalde goud binnen): Macedonië, Hongarije en Ierland tekenden present.

Hieronder volgen enkele foto's van de hand van Gust Peeters en Moomer Foto en alle namen van een bijzondere avond en stukje geschiedenis.

Wie graag nog mee geschiedenis schrijft, we gaan nog door tot vanavond. Iedereen meer dan welkom in de Kavka! Je kan ook gewoon vanuit je luie zetel de livestream volgen op de Facebook-pagina van You On Stage.


Marco Van Dyck - Igor Trpcheski - Jeroen Siep - Gust Peeters - Sven de Swerts - Yannick Moyson: we dit it! - Aline Janssens - Josse Moonen - Benjamin Burns - Nicholas Fitzgerald - Evelien Feys - Bence Barany - The Mixtelena Brothers - Issam Dakka - Marijke - Péter Mészaros - Jelke - Tine Putzeys - Toon Krijnen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten