zondag 21 april 2013

Ballonnenvrees 2

Ballonnenvrees. Het was een succes. In die mate zelfs dat ik honger hebt gekregen naar meer. Zo komen er maar liefst drie nieuwe avonden bij dit jaar: 26 juni in 't Werkhuys, 27 september in Turnhout en 9 oktober ook in 't Werkhuys. Bovendien lees ik ook op 1 mei uit Als een Ballon voor op het Feest Van Den Boom in 't Werkhuys.

Vorige week konden Julie Cafmeyer, Charlotte Van den Broeck, Rotterdamse Keet en Hanan Smaisim ons al bekoren met hun betoverende poëzie en ontroerende muziek. Ook op 26 juni zullen ze erbij zijn! Amanda Malinka en Derrel Niemeijer moesten helaas cancelen maar op de tweede editie van Ballonnenvrees zijn ze er wel bij! Ikzelf zal weer de proza vertegenwoordigen.

Verder ook heel wat verse artiesten natuurlijk. Uit Nederland hebben we de dichter Daan Taks! Uit eigen land ook de interessante dichters Yannick Moyson en Tryggve Bauweraerts, talent dat we kennen van het maandelijkse event You On Stage in Kavka. Dat belooft! Verder nog dichteres Runa Svetlikova en dichter Tom Driesen, twee straffe namen uit het Antwerpse en Turnhoutse literaire wereldje. Ook de door ons allen gekende Antistresspoweet zal zijn ding komen doen en dat zal u absoluut niet willen missen!

We krijgen ook de straffe en veelbesproken winnares van het Cabaret Concours Vlaanderen over de werkvloer! Ann Kenis zal met een overdosis aan plezier voor uw vertier zorgen op de tweede Ballonnenvrees, 26 juni 2013, in 't Werkhuys. Tot dan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten