dinsdag 5 februari 2013

Ballonnenvrees

Mijne dames, mijne heren

Vorige week donderdag, op de Gedichtendag, zat ik in 't Werkhuys volop van Julie Cafmeyers cabaretshow Ondanks Alles en van mijn Leffe te genieten, toen er plots een merkwaardig idee uit mijn hersenpan ontsprong, namelijk dat ik in dat fijne culturele café ook iets wou organiseren. Iets om de publicatie van mijn roman nog meer mee in de kijker te zetten.

Meteen dacht ik aan wie ik hier allemaal voor zou kunnen uitnodigen. Een hele stoet aan artiesten, dichters, muzikanten begon door mijn hoofd te draven, en het resultaat mag er wezen.

En dat resultaat heet Ballonnenvrees. De link met de naam van mijn roman zit niet ver weg natuurlijk. Op 10 april krijgen ik en mijn vrienden een uur lang om onze woordkunsten live op te voeren. En de lijst van aanwezigen mag er zijn:

Nabil Khazzaka
Julie Cafmeyer
Charlotte Van den Broeck
Von Solo (NL)
Derrel Niemeijer (NL)
Alain Huber
Amanda Malinka
Nikos Van Tichelen
Jonathan Van Limbergen
Hanan Smaisim (NL)
Vincent van Meerbeeck
Gert Vanlerberghe

Eén uur. Twaalf artiesten. Dichters, schrijvers, muzikanten. Beginnend of al met enkele jaren ervaring. Uit Antwerpen, Rotterdam, Eindhoven of Brussel. Wij brengen u gevatte gedichten en wilde verhalen. Over onwaarschijnlijke kruistochten, rollende pannenkoeken en mislukte Bobby Sands-imitaties. Wij brengen u het oh zo nodige streepje muziek. Wij brengen u een avond om nu al naar uit te kijken!

Wees daarom allen welkom op 10 april vanaf 19u (aanvang show 19u30) in 't Werkhuys, het gezelligste café van Borgerhout en omstreken!

Enthousiaste dinsdagavondgroeten

G.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten