zondag 27 januari 2013

Nabil Khazzaka's 'The Moorlough Shore'

De vorige twee clips van de Brusselse artiest Nabil Khazzaka, die vorig jaar zijn zeer aangename eclectische plaat It's Hot! It's Hot! It's Hot! uitbracht, waren al een streling voor het oog. Vooral die voor zijn vorige single 'This Is Where Your Story Ends', dat het sprookje van Roodkapje een nogal gruwelijke twist gaf, zonder dat de videoclip - en het nummer - iets van hun magie en weemoed verloren.
Voor de derde single uit zijn album, het oude Ierse volkslied 'The Moorlough Shore' geserveerd met een pikant dubstep-sausje, maken we een grote tijdsprong naar het Ierland van een niet nader bepaalde toekomst, in een hypermoderne bar waar enkel groene Guinness wordt geserveerd. Het oeroude liefdesverhaal in een futuristisch jasje, zeg maar. Iedereen draagt enkel zwart, en aangezien de Ierse cultuur nog steeds hoog in het vaandel wordt gedragen, prijkt er op elk pak een Keltische rune. Er is duidelijk over deze clip nagedacht!
Net als in Nabils twee vorige videoclips doet de Brusselse actrice Magali Genicq ook deze keer mee. Ikzelf zat weer in de figuratie - deze keer als barman - en het ziet ernaar uit dat ook deze videoclip weer een knap staaltje verbeeldingskracht zal tentoonstellen. Aangezien de clip vandaag is opgenomen, zal het nog enkele dagen duren vooraleer die online te bewonderen is. Hieronder vind je wel al enkele foto's om je al even zoet te houden.


Most pictures by Charlotte Pieters


Geen opmerkingen:

Een reactie posten