woensdag 26 oktober 2011

Artisanale Bezem

In mei, zo'n half jaar geleden, voerde Anale Bezem, al zeven jaar mijn 'hardwerkende rockband' een eenmalig toneelstukje op voor het schitterende initiatief Kraak het Cultuurhuis, in CC Luchtbal, onder het goedkeurend oog van Nachtburgemeester Vitalski.
Met z'n drieën gooiden we het eens over een andere boeg dan het hersenloos lawaai maken, op potten en pannen slaan en met afval in het publiek gooien, zoals hier:
Of crappy muziekvideo's maken, zoals hier:
Deze keer wérkten we aan onze show, en het werd een soort toneelstuk over bijtgrage vissen, klaagberen en lelijke krokodillen, met drie monologen die half en half in elkaar vloeiden en voor wederzijdse frustratie zorgden, geveinsde frustratie, that is, want in't echt zijn we toch zulke goede vrienden. *kotz*
De Artisanale Bezem was geboren, al had vooral Vitalski deze naam bedacht, sans doute omwille van zijn licht plaatsvervanged schaamtegevoel. Er volgden enkele repetities, en uiteindelijk, op 20 mei 2011, de show zelf. Hoewel er heel wat misging, werd het een onvergetelijke avond, vooral voor ons, maar hopelijk ook voor ons lichtjes gechoqueerde publiek!
Sindsdien heeft Anale Bezem niét meer opgetreden, waardoor we dit jaar, in 2011, slechts twee (2!) keer een concert hebben kunnen geven, één op de Rock Rally in JH De Moeve (Lier) en dus ons theaterstukje (kuch) in CC Luchtbal.

Mochten jullie iets hebben van, "Ik wil Anale Bezem ook wel op mijn verjaardagsfeestje of mijn festival", gelieve dan heel hard te roepen dat jullie dat willen, en wie weet horen we het dan wel. We hebben ook een Facebook pagina, die is misschien iets handiger.

Gewoon doen. Anders zullen we nooit op Werchter geraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten