zaterdag 22 maart 2014

Ballonnenvrees in de lente

De lente is in het land en daar zijn we bij Ballonnenvrees bijzonder opgetogen over. Voor de zomerstop volgen nog drie edities, voor wie ze niet meer uit elkaar kan houden! We bieden een afwisselend programma van de betere dicht- en andere kunsten, met onder meer Peter Holvoet-Hanssen, Charlotte Van den Broeck, Dorien De Vylder en Geert Briers in de rangen.

Eerst vieren we één jaar Ballonnenvrees, op 9 april in De Kleine Hedonist, met dichterlijke kunsten van Nabil Khazzaka, Magda Thomas, Dorien De Vylder, Geert Briers, Charlotte Van den Broeck, Joran Jambé, Nicole Wielandt, Runa Svetlikova en Liesbeth Aerts. Second Son Sam en Drink My Puke zorgen voor de akoestische noot, die in het laatste geval een valse noot zal zijn.

Op de Dag van de Arbeid vieren we bij 't Werkhuys weer Feest Van Den Boom, dit jaar volledig in het teken van de snoepboom. Ballonnenvrees (rond 16u) staat uiteraard op het programma en serveert muziek van Jelle Vanacker en Tom Spoelders, afgewisseld met het woord door Julie Beirens, Nicolas Alexander en Moya De Feyer. Vervolgens wordt de boom in kwestie naar goede gewoonte ingewijd, en dit jaar is dat door Gert Vanlerberghe, Moya De Feyer en Gust Peeters. Er staan nog tal van workshops, dansinitiaties, improcomedy en zelfs een volxkeuken op het programma, dus dit is zeker niet te missen.

De tiende Ballonnenvrees, op 9 mei, vindt plaats in een vierde locatie, nog centraler gelegen dan de andere, in Café Ami. Ex-stadspeter Holvoet-Hanssen krijgt het woord, naast een allegaartje van andere woordkunstenaars, waaronder Sara Eelen, Marco Van Dyck, Tom Du Four, Tsjêbbe Van Damme, Sascha Reunes en Den Dzjiesus. Gitaarmeisje Cyrelle Mertens zorgt voor de muziek!


Ballonnenvrees blijft nog een tijdje knallen. Tot aan de zomer. U bent allen van harte welkom op alle drie de locaties!

Liken doe je nog steeds hier!

9 april, 19u30, De Kleine Hedonist
1 mei, 16u, 't Werkhuys
9 mei, 19u30, Ami

Geen opmerkingen:

Een reactie posten