dinsdag 13 juni 2017

Nachtprater

Eind deze maand verschijnt mijn derde roman Nachtprater, de opvolger van Als een Ballon (2012) en Verdwenen (2015), bij Het Punt. Het boek is dan ook vanaf eind juni verkrijgbaar bij mij en via Uitgeverij Het Punt. Na de zomermaanden volgt er ook een officiële boekvoorstelling in de Standaard Boekhandel.

Patrick wordt geplaagd door insomnia, angstaanvallen en aanhoudende problemen in zijn familie. De emotionele muur die hij bouwt en zijn vele pogingen tot escapisme kunnen niet beletten dat hij langzaam maar zeker in wanhoop wegglijdt.

Tot hij de mysterieuze Marlies en de dominante pseudo-dichter Truman leert kennen. Na een wilde nacht in Rotterdam gebeurt het onvermijdelijke en leert Patrick een belangrijke les over zichzelf.

Nachtprater balanceert op de dunne lijn tussen waarheid en leugen, liefde en haat, en speelt met thema's als kanker, paranoia, borderline, misdaad, drugs en geweld.

De komende maanden zal ik ook op verschillende podia uit Nachtprater voordragen. Ook zullen verschillende exemplaren van de roman mee aan boord gaan van de Poëziebus.

8 juli: Spinyopaat op Drift, Breda (NL)
9 juli: Feesten in het Stadspark!, Antwerpen
13 juli: De Sprekende Ezels Deluxe, Leuven
19 juli: Gentse Feesten, Gent
!!! 16 september: boekvoorstelling Standaard Boekhandel, Antwerpen
29 september: Ballonnenvrees, Mechelen
4 oktober: Ballonnenvrees, Borgerhout
10 november: Boekenbeurs, Antwerpen 


2 opmerkingen: