zondag 21 juli 2013

Dichters In't Raam!

De spits is eraf. De eerste avond van 'Dichters In't Raam!' in Lotte's Leescafé in Gent is een feit. Ceremoniemeester de Antistresspoweet had een ongelukje en moest dringend naar de spoed, waardoor organisator Frank Aesaert de boel aan elkaar moest praten.
De sfeer zat goed en zowel vanuit het raam op het eerste verdieping als voor de ingang deden heel wat dichters en andere performers hun ding. Naast poëzie kwamen zo ook proza, rap, slam en beatbox aan bod. Ook kon iedereen die wou, jong en oud, nuchter en beschonken, aan action painting doen, want er hing een groot wit doek voor de vitrine van het gezellige leescafé. Een greep uit de namen van de performers op deze bloedhete Nationale Feestdag op de Gentse Feesten: Christophe Vekeman, Koenraad Goudeseune, Ann Slabbinck, Anton Voloshin, Runa Svetlikova, A.C.G. Vianen, Sven de Swerts, Frans Vlinderman, Gert Vanlerberghe, Letterfretter Mike, Serdi Alici, Flo, Arjan Onderdenwijngaard, Georg Mensink...
Nog de hele week kan u genieten van 'Dichters In't Raam' aan Lotte's Leescafé op de Ottogracht, vlakbij de Vrijheidsmarkt. Komt u gerust eens langs tijdens uw jaarlijkse kroegentocht op de Feesten! Onder meer Peter Holvoet-Hanssen, Mon, Rayenco, Moene De Nar, Delphine Lecomte, Lerr, Ryan Estrada, Akim A.J. Willems, Kenny K, Noctu, Flowerik, Mike C, Schrijnwerk en Anna Perneel komen voor u nog in het raam staan!

Enkele foto's...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten