dinsdag 5 maart 2013

Ballonnenvrees - nog een maand!

Beste lezers

10 april is het zover, dan treed ik samen met heel wat aanstormend talent op in 't Werkhuys! Ondertussen is ook de affiche klaar, ontworpen door Anke Verret, klaar, en het resultaat mag er zijn!

Iedereen is welkom op Ballonnenvrees, voor poëzievoordrachten en muziekstukjes van Nabil Khazzaka, Julie Cafmeyer, Charlotte Van den Broeck, Von Solo, Derrel Niemeijer, Alain Huber, Amanda Malinka, Nikos Van Tichelen, Jonathan Van Limbergen, Hanan Smaisim, Vincent van Meerbeeck en Gert Vanlerberghe.

Hieronder trouwens het programma:


1.       Gert Vanlerberghe: poëzie
2.       Amanda Malinka: poëzie
3.       Jonathan Van Limbergen: poëzie
4.       Nabil Khazzaka: proza + muziek
5.       Gert Vanlerberghe: proza 
6.       Hanan Smaisim: poëzie
7.       Julie Cafmeyer: cabaret
8.   Rotterdamse Keet: poëzie
9.       Vincent Van Meerbergen: poëzie
10.   Alain Huber: monoloog
11.   Charlotte Van den Broeck: poëzie
12.   Nikos Van Tichelen en Gert Vanlerberghe: 'muziek'
13.   Von Solo: poëzie
14.   Gert Vanlerberghe: poëzie

Ook op 1 mei zal ik op dezelfde locatie uit m'n roman Als een Ballon voorlezen. Ook onder meer improvisatiegroep Kroket en muziekgezelschap Société Anonyme zullen van de partij zijn op het Feest van den Boom!

Tot slot is er ook nog het Common Café van nu zondag, waar ik hetzelfde zal doen, in het gezelschap van onder meer De Auteur, Dogs Of Cibola en Kobalt. Ook zullen er op dit boeiende event workshops en discussiegroepen worden georganiseerd en zal er smakelijk kunnen worden gegeten dankzij de Volxkeuken. Ikzelf zal om zeven uur 's avonds het podium bestijgen.

Tot op Common Café! Tot op Feest van den Boom! En vooral... tot op de eerste editie van Ballonnenvrees!

Prille lentegroeten

G.UPDATE 5 april: Helaas heeft Derrel Niemeijer moeten afzeggen. We gaan op Ballonnenvrees dus niet van zijn donkere, beat-achtige Eindhoofse poëzie kunnen genieten. Het schema hierboven is aangepast.

UPDATE 9 april: Rotterdamse Keet zal Derrel Niemeijer morgen vervangen.

19:00 > 'T WERKHUYS > POËZIE + LITERATUUR + LIVE MUZIEK : tijdens 'Ballonnenvrees' zetten ze hier 12 zowel ervaren als aanstormende dichters, schrijvers en muzikanten uit binnen- en buitenland op het podium > je mag je verwachten aan o.a. "onwaarschijnlijke kruistochten, rollende pannenkoeken en mislukte Bobby Sands-imitaties". 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten