maandag 13 januari 2014

Ballonnenvrees voorjaar 2014

Na enkele maanden pauze is Ballonnenvrees er weer, klaar voor een nieuw seizoen! De winter!

De komende twee maanden hebben we maar liefst drie edities van Ballonnenvrees op het menu staan.

De eerste is eigenlijk de zevende, aangezien die het recentst gepland is. Daarom dopen we de avond om in BaRonnenv7ees, de ingekorte versie. Ballonnenvrees gaat trouwens ook dit jaar op verplaatsing, deze keer is het gezellige artistieke café Bar Nadar aan de beurt! Op 5 februari serveren we er Belgische en Nederlandse poëzie van Gilles Torfs, Gust Peeters, Jef Louisa Vermissen, Tess Van Deynse, De Antistresspoweet en mezelf. Muziek wordt verzorgd door eminent singer-songwriter Jelle Vanacker, die enkele van zijn vrienden uitnodigt om zich bij zijn muziek te voegen! Runa Svetlikova en Rotterdamse Keet hebben helaas moeten cancellen.

Op 19 februari staan we weer in 't Werkhuys, met een avondvullend programma vol poëzie, proza, muziek en stand-up comedy. Ballonnenvrees 5 presenteert Wim Paeshuyse, Evy Van Eynde, Akim A.J. Willems, Johanna Pas, Meer Van Peer, Droge Piet, Kees Van Meel, Rick Baggermans, Sara Eelen, Joris Pinseel, De Figuur Daan Hafkamp, Ramses Noffels en een stuk uit m'n eigen roman-in-de-maak Verdwenen, mogelijk tegen dan al een afgewerkt en opgestuurd manuscript. Vorig jaar hadden we live kunstenaars, deze keer komt Sara Van Dyck haar overrompelende drieluik exposeren!

Precies een maand later, op 19 maart, verwelkomt 't Werkhuys Ballonnenvrees 6, met als onbetwiste headliner de enige echte Vitalski! Verder weer poëzie, proza en slam van de bovenste plank, met onder meer Hinda House, Stefan Heulot, Zino Moons, Magda Thomas, Caroline Smet, Mike De Ridder, Tinneke Van Onckelen & Leen De Graeve, Herman De Greve en Luk Paard! Niet te missen, net als de andere twee edities!

BALLONNENVREES is helemaal klaar voor het voorjaar! En, oh ja, liken op Facebook doe je hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten